kickass.jpg

OM STHLM VOICE

STHLM VOICE grundades sommaren 2014 av två goda vänner, Nina Lassander och Linnéa Brorson som båda två hade en gemensam dröm och vision. En dröm om att starta och driva en sångstudio där alla är välkomna att sjunga oavsett ålder och tidigare erfarenhet av sång. Våra sånglektioner anpassas utefter varje enskild persons önskemål och behov, med stort fokus på sång- och upptäckarglädje. Från 2020 driver Nina Lassander sångstudion in i framtiden på egen hand, Linnéa har nu hittat en ny passion som Artistic coordinator vid Berwaldhallen. 

STHLM VOICE fortsätter idag sin sångverksamhet på samma vis som förut, nu även med spännande gästpedagoger i lokalen och massa härliga sångstunder både enskilt, i par, i mindre grupper och med körer. 

SÅNGCOACHERNA

Nina-om-om.jpg

NINA LASSANDER

GRUNDARE AV STHLM VOICE

SÅNGPEDAGOG

SÅNGERSKA

LÅTSKRIVARE

Nina Lassander som nu står i spetsen för STHLM VOICE är hemma från Österbotten, Finland och är utbildad sångpedagog och sångerska. Hon är även verksam som artist både tillsammans med olika band och med egenskrivet material. Med två års studier vid Berklee College of Music i Boston, samt två års studier vid Musikhögskolan Novia i Jakobstad fick Nina sin examen 2011 och har sedan dess undervisat i sång. Vid Novia fick Nina möjlighet att fördjupa sig inom sångtekniken Complete Vocal Technique. 

2010 deltog Nina i finska melodifestivalen och kom på en andra plats, hon har därefter haft en aktiv artistkarriär i Finland. I Sverige sjunger Nina bl.a med The Original band, en ABBA show bestående av ABBA ́s originalmusiker och ABBA ́s kläddesigner i spetsen. Nina sjunger som Agneta i showen. 

Tove bild 1 kopia.jpg

TOVE NYBERG

SÅNGPEDAGOG

SÅNGERSKA

LÅTSKRIVARE

Tove är utbildad sångpedagog, sångerska och uppväxt i Jakobstad, Finland. Hon har studerat musikpedagogik på Novia School of Applied Sciences och under studietiden fick hon djupdyka i olika stilar och sångtekniker samt medverka i musikaler och shower av olika slag. Under skoltiden var hon även på utbyte till Piteå Musikhögskola. Efter studierna började Tove jobba som sånglärare och körledare i Jakobstad med omnejd. Idag arbetar Tove som sångpedagog i Stockholm men också som frilansande sångerska och artist. Under artistnamnet Tove H har hon släppt flera singlar och en EP.

I sångundervisningen värdesätter Tove människomötet, elevens känsla av trygghet och glädjen i att upptäcka sin röst. Tove vill hjälpa dig att utveckla ditt instrument på dina villkor och i din egen takt.

GALLERI